Hannelore koos voor het vekorte traject

"Als je me tien jaar geleden had gezegd dat ik voor leerkracht zou gaan, dan had ik je niet geloofd. Ik wilde altijd al taal- en letterkunde studeren, maar heb ook steeds gezegd: ik word geen leerkracht. Ach kijk, het kan keren! (lacht) Het waren vooral mijn leerkrachten uit het middelbaar en mijn ouders die zeiden: "Voor de klas staan, da`s echt iets voor jou." En zo is het idee verder beginnen rijpen. Een tweede masterdiploma is mooi meegenomen en het verkorte traject is erg flexibel en haalbaar. Taal is altijd belangrijk geweest in mijn leven. Ik spreek graag verschillende talen en lees ontzettend graag boeken. 

Ik heb mijn masteropleiding taal-en letterkunde Engels-Duits er net opzitten en zou nu graag lesgeven in deze talen. Het verkorte traject valt perfect te combineren met een job en dus ben ik momenteel al aan het solliciteren bij een aantal scholen. De onderwijsopdracht kan ik dan ook meteen als stage inbrengen. Gemakkelijk!

Zelf heb ik veel goede herinneringen aan mijn leerkracht Duits, die me ook overtuigde om voor Duits te kiezen. Een goede leerkracht kan het verschil maken en ik hoop dat op een dag ook te kunnen doen."

Hannelore

Master op zak en ambitie om leerkracht te worden? Doe als Hannelore: volg de educatieve master via een verkort traject. In Antwerpen, Mechelen of Turnhout!