Starten als student aan de Faculteit FBD

Heb je beslist om een opleiding te volgen aan de Faculteit FBD? Dan raden we je sterk aan om deel te nemen aan de ijkingstoets. Voor de opleiding Diergeneeskunde is de ijkingstoets zelfs verplicht!

Dankzij de ijkingstoets krijg je een goed zicht op je wiskundige en wetenschappelijke kennis en vaardigheden en dus op je academisch potentieel. Je weet dan of je voldoende voorbereid aan de start van je opleiding komt, of dat je je kennis en vaardigheden best aanvult via een voorbereidingsactiviteit.

Valt het resultaat erg tegen, dan is een andere studiekeuze misschien aangewezen. Met vragen over je studiekeuze kan je terecht bij de Dienst Studieavies en Studentenbegeleiding. Op zaterdag 5 september 2020 kan je met je twijfel of vragen ook nog terecht op de infostanden van de opleidingen op de Infomarkt.

Heb je de ijkingstoets afgelegd? Dan kan je inschrijven voor de opleiding van je keuze tussen 1 juli en 21 september 2020. Vergeet je niet eerst online aan te melden!

Ingeschreven? Proficiat! Je kan je nu verder voorbereiden op de start van het academiejaar. Schrijf je in voor het overbruggingsonderwijs, breng je studieprogramma en studiemateriaal in orde, en kom naar de Onthaaldag.

Welkom aan de Faculteit FBD en veel succes met je studie!

 

 

Activiteiten voor startende studenten
Er zijn momenteel geen activiteiten of nieuwsitems beschikbaar.