Eveline Slijper

Het is een droom om elke dag te doen wat je graag doet

Binnen de opleiding Interieurarchitectuur is Eveline Slijper praktijkassistent voor de Casestudies Ontwerpen in de eerste en tweede bachelor. Daarnaast is ze docent kleurenleer, schetsen en kleurenscenografie.
Passie, een onderzoekende houding en en out of the box denken zijn volgens Eveline de belangrijkste kenmerken van iemand met een creatief beroep. Dat is dan ook exact wat ze haar studenten wil meegeven. Het is een droom om elke dag dat te doen wat je graag doet. Ga dus op zoek naar je eigen ontwerp, jouw persoonlijke handtekening. Volg je gevoel en blijf nieuwsgierig. Alleen zo ontdek je uiteindelijk wat je als ontwerper kunt bijdragen en hoe je duurzame en vernieuwende ontwerpen kunt creëren.

Eveline Slijper en de praktijk

Eveline heeft ervaring in het doceren sinds 2007 toen ze ontwerpen doceerde aan de Thomas More Hogeschool bij Interieurvormgeving. Sinds 2016 vervoegt ze met veel plezier het team bij Interieurarchitectuur. Eveline deed praktijkervaring op bij Conix RBDM Architects en bij Cy Peys Interieurarchitecten. Als zelfstandige interieurarchitect ontwerpt ze sinds 2001 interieurs voor particuliere projecten. Daarnaast ontwerpt en maakt ze haar eigen juwelenlijn waarbij kleuren de hoofdrol spelen.

Contact

Bezoek de persoonlijke pagina van Eveline Slijper

eveline.slijper@uantwerpen.be