Cursusaanbod Antwerp Doctoral School

Hieronder vind je een overzicht van de cursussen die de Antwerp Doctoral School organiseert en gratis aanbiedt aan de doctorandi, volgens competentiecategorie.  Welke competenties wil jij aanscherpen?

Een overzicht van alle ADS-cursussen in alfabetische volgorde kan je terugvinden  in de navigatie op de Engelstalige zijde van deze pagina.

Onderaan deze pagina vind je hoe je kan inschrijven voor ADS-cursussen.  Lees zeker ook de regelgeving na over aanwezigheid bij ADS-cursussen en annulering van inschrijving.

Inschrijven voor een ADS-cursus

Hoe inschrijven?

1. Breng je (her)inschrijving als doctoraatsstudent voor het academiejaar 2020-2021 in orde. Dit kan vanaf 22 juli 2020.

2. Ga naar de Sisa Selfservice

3. Log in met je studentenaccount.

Voor meer info: raadpleeg onze handleiding "Hoe inschrijven voor ADS-cursussen".

Wanneer een cursus volzet is, kan je je registreren op de wachtlijst. Je wordt dan gecontacteerd als er een nieuwe cursus wordt gepland.

Hoe uitschrijven?

Je kan uitschrijven voor een ADS-cursus via e-mail naar kris.declerck@uantwerpen.be en catherine.bayart@uantwerpen.be,  ten laatste 3 weken voor aanvang van de cursus.  Lees aandachtig de regelgeving van het trainingsaanbod i.v.m. aanwezigheid.

 

Contact

Kris De Clerck Campus Middelheim
E.005
Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen
Tel. +32 3 265 31 18
kris.declerck@uantwerpen.be

Contact

Catherine Bayart Campus Middelheim
E.005
Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen
Tel. +32 3 265 30 59
catherine.bayart@uantwerpen.be